• Vacatures: werkt voor jou!

Vacatures: werkt voor jou!

Het vullen van vacatures gaat niet in elke bedrijfstak vanzelf. Zeker niet in sectoren waar soms grote krapte kan zijn. De kunst is om kansen te creëren. Met de feature Vacatures heb je het verzamelen, verspreiden, vinden en vervullen van een klein aantal vacatures in 1 hand.

Ook voor de bezoeker is het direct duidelijk welke vacatures er beschikbaar zijn en van wie ze afkomstig zijn. Op de webpagina kan je namelijk naast de vacatures ook een logo toevoegen. 

Implementatiemogelijkheden:
Je kan deze feature op twee verschillende manieren implementeren in jouw website:
a) als losse webpagina die je aanroept via een specifieke url (bijvoorbeeld www.(jouw website).nl/vacatures)
b) als embedded bestand in jouw website. Zo wordt het getoond binnen de frames van jouw eigen website. 

Stappen om te starten met Vacatures:

  • Bestel de module in onze shop: www.shop.movenext.nl
  • Je ontvangt een mail met hierin het internetadres waar jouw beheeromgeving van Vacatures klaar staat. Tevens ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen op het aangegeven webadres.
  • Jouw logo toevoegen kan via het linker menublok via "Instellingen".
  • Klik op "Nieuw blok" om vervolgens content toe te voegen. Vul vervolgens het formulier in met betrekking tot de functie zoals de functietitel, standplaats, de looptijd, reactieadres etc en uiteraard een omschrijving van de inhoud van de vacature. Tevens kan je hier aangeven of je het ook wilt delen op social media. Klik uiteindelijk op wijzigingen opslaan. Na het opslaan kan je bij het betreffende artikel op de webpagina op het social media-icootnje en kan je het direct delen. Je kan maximaal 30 vacatures plaatsen. Deze blokken worden allen getoond op één webpagina.

 Wil je meerdere pagina's, mogelijkheden of heb je gewoonweg meer vcatures, kijk dan ook eens bij de "grotere broer" SNELWERK