• Narrowcasting: Promotie op schermen waar jij dat wil!

Narrowcasting: Promotie op schermen waar jij dat wil!

Heb jij video’s, foto’s, aanbiedingen, slogans, uitslagen die je wilt tonen op een tv-scherm in jouw winkel, een etalage of bijvoorbeeld de voetbalkantine. Het kan allemaal met Narrowcasting.

Het toont direct jouw content op één scherm of meerdere gekoppelde tv-schermen. Heb je meer dan 1 aanbieding of video dan wordt dit in een tijdspanne afwisselend getoond. Bereik meer met Narrowcasting!

Stappen om te starten met Narrowcasting:
1. Bestel de module in onze shop: www.shop.movenext.nl
2. Je ontvang een mail met hierin het internetadres waar jouw beheeromgeving van narrowcasting klaar staat. 
3. Tevens ontvang je inloggegevens
4. Log in bij het aangegeven internetadres. 
5. Links staat een wit menublok met mogelijkheden. Klik op "Instellingen" en vul zoveel mogelijk in. In ieder geval jouw url en voeg jouw logo toe.
6. Klik je op "Nieuw blok" om vervolgens content toe te voegen, 
7. Kies in dit popup-scherm of je tekst wilt toevoegen of afbeeldingen (klik op de groene balk "afbeeldingen") of allebei. Je kan ook een filmpje toevoegen (zie rechterblok).
8. Klik vervolgens op wijzigingen opslaan.
9. Voeg vervolgens net zo veel blokken toe als jij wilt tonen. 
10. Klik op het linkermenu op "Narrowcasting". In het poup-scherm kan je vervolgens aanvinken welke blokken jij getoond wilt zien op de beeldschermen. Klik op opslaan of opslaan en afspelen om direct te zien wat er getoond wordt. 
11. Ga bij het scherm waarop je het wilt tonen naar de internetbrowser en typ het adres in in de optie Narrowcasting helemaal bovenaan staat. Waarschijnlijk is dit /narrowcasting. 
Het werkt!