• Cursussen: Workflow, overzicht en inschrijving

Cursussen: Workflow, overzicht en inschrijving

Denk je ook dat het handiger en makkelijker kan om informatie over cursussen te verzamelen? En dan vervolgens dat het overzichtelijk getoond wordt? Wij wel! Met onze feature Cursussen kan je zelfs online inschrijvingen regelen en afhandelen. Direct te gebruiken. Binnen 1 dag!

Je voert per cursus de gevraagde informatie in en het wordt direct op overzichtelijke wijze getoont op een webpagina. Geinteresseerden kunnen zich online inschrijven en deze inschrijvingen komen op een centrale mailbox binnen. Ook kan je op de webpagina een logo toevoegen. Overzichtelijk en efficient!

Implementatiemogelijkheden:
Je kan deze feature op twee verschillende manieren implementeren in jouw website:
a) als losse webpagina die je aanroept via een specifieke url (bijvoorbeeld www.(jouw website)/cursussen)
b) als embedded bestand in jouw website. Zo wordt het getoond in jouw eigen website. 

Stappen om te starten met Cursussen:

  • Bestel de module in onze shop: www.shop.movenext.nl
  • Je ontvang een mail met hierin het internetadres waar jouw beheeromgeving van cursussen klaar staat. Tevens ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen op het aangegeven webadres. 
  • Jouw logo toevoegen kan via het linker menublok via "Instellingen". 
  • Klik  op "Nieuw blok" om vervolgens content toe te voegen. Vul vervolgens de gevraagde informatie in met betrekking tot de naam van de cursus, de locatie, de inhoud en vink de mogelijkheid van het invulformulier aan als je dit wilt toevoegen. Je kan bij afbeelding nog beeldmateriaal toevogen over de betreffende cursus. Klik uitiendelijk op wijzingen opslaan. Je kan maximaal 30 blokken plaatsen. 
  • Kies per artikel of je een inschrijfformulier wilt toevoegen. Ook dit formulier heeft vaste gedefinieerde velden en naar welk emailadres dit wordt gestuurd ter afhandeling.