• Festival: wat, waar en wanneer is het feestje?

Festival: wat, waar en wanneer is het feestje?

Ben jij diegene die allemaal evenementen organiseert of verzamel jij juist allemaal informatie van verschillende festivals over een bepaald thema? Superleuk om dat overzichtelijk te tonen op jouw website. Met onze feature Festivals is dat zo te organiseren.

De informatie wordt door gestandaardiseerde uitvraag op eenduidige wijze netjes onder elkaar getoond zodat bezoekers in een oogopslag direct kunnen zien wat er allemaal georganiseerd wordt. Ook kan je op deze webpagina een logo toevoegen. 

Implementatiemogelijkheden:
Je kan deze feature op twee verschillende manieren implementeren in jouw website:
a) als losse webpagina die je aanroept via een specifieke url (bijvoorbeeld www.(jouw website)/festivals)
b) als embedded bestand in jouw website. Zo wordt het getoond binnen de frames van jouw eigen website. 

Stappen om te starten met Festivals:

  • Bestel de module in onze shop: www.shop.movenext.nl
  • Je ontvangt een mail met hierin het internetadres waar jouw beheeromgeving van festivals klaar staat. Tevens ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen op het aangegeven webadres. 
  • Jouw logo toevoegen kan via het linker menublok via "Instellingen". 
  • Klik op "Nieuw blok" om vervolgens content toe te voegen. Vul vervolgens de gevraagde informatie in met betrekking tot de naam van het festival, de locatie en de datum en uiteraard een verhaal over het festival zelf. Je kan bij elk blok ook bestanden toevoegen zoals een programma of flyer etc. Ook zijn afbeeldingen mogelijk om toe te voegen. Klik uiteindelijk op wijzigingen opslaan. Je kan maximaal 30 blokken plaatsen. 
  • Deze blokken worden getoond op de webpagina met hierbij een zoekknop voor het sorteren van de resultaten.