• Mobiele website: Altijd op zak en beschikbaar

Mobiele website: Altijd op zak en beschikbaar

Heb jij een geweldige website, maar slecht leesbaar op een mobiele telefoon? Vaak zijn het te kleine letters en worden afbeeldingen compleet uit z’n verband getoond. Gelukkig kunnen wij dat snel voor je oplossen met onze feature Mobiele Website. Je hebt dan binnen een dag een mobiele versie van jouw website in handen.

is een online tool die losstaat van je eigen website. Het heeft een eigen url die je aanroept bij het intypen van jouw website. De browser herkend of het een mobiel apparaat is en toont de juiste website. De mobiele versie maakt gebruik van een zogeheten “hamburgermenu”. Dit betekent dat hij alle info in blokken onder elkaar laat zien. In lagen dus. Net als een hamburger. In drie stappen ben je online. Koop, vul en toon. Voeg allereerst je logo toe en zet vervolgens alle content van je website in het beheersysteem en na het vullen is jouw mobiele website direct zichtbaar.


Stappen om te starten met Mobiele Website:

  • Bestel de module in onze shop: www.shop.movenext.nl
  • Je ontvang een mail met hierin het internetadres waar jouw beheeromgeving voor je mobiele wesbite klaar staat. Tevens ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen op het aangegeven webadres. 
  • Jouw logo toevoegen kan via het linker menublok via "Instellingen". 
  • Klik op "Nieuw blok" om vervolgens content toe te voegen. Vul vervolgens de informatie in die jij wilt toevoegen. Je kan bij elk blok nog beeldmateriaal, linken etc toevoegen. Klik uiteindelijk op wijzigingen opslaan. Je kan maximaal 30 blokken plaatsen. 
  • Deze blokken staan direct op jouw mobiele website