• Mail2site: berichtjes plaatsen altijd en overal

Mail2site: berichtjes plaatsen altijd en overal

Met Mail2site is het mogelijk om via mail content toe te voegen aan jouw website. Zo kan je altijd en overal updates plaatsen. Zelfs vanaf je mobiel. Handig als je onderweg bent en je wilt iets wat je hebt gezien of gehoord direct tonen op jouw website. Of nodig anderen uit om een berichtje te plaatsen.

Deze berichtjes worden getoond op een webpagina waarop je ook jouw logo kan toevoegen. 

Implementatiemogelijkheden:
Je kan deze feature op twee verschillende manieren implementeren in jouw website:
a) als losse webpagina die je aanroept via een specifieke url (bijvoorbeeld www.(jouw website).nl/mail2site)
b) als embedded bestand in jouw website. Zo wordt het getoond binnen de frames van jouw eigen website.

Stappen om te starten met Mail2site:

  • Bestel de module in onze shop: www.shop.movenext.nl
  • Je ontvangt een mail met hierin het internetadres waar jouw beheeromgeving van Mail2site klaar staat. Tevens ontvang je inloggegevens waarmee je kan inloggen op het aangegeven webadres.
  • Jouw logo toevoegen kan via het linker menublok via "Instellingen".
  • Je kan via elk device (mobiel, desktop of tablet) in deze omgeving een "Nieuw blok" toevoegen om vervolgens content toe te voegen. Dit kan een stuk tekst zijn, of een afbeelding, video of een combinatie hiervan en vervolgens via je mail mailen naar de website. Het is dan direct geplaatst.  Je kan maximaal 30 blokken tekst plaatsen. Deze blokken worden allen getoond op één webpagina.
  • Via een uitnodigingslink kan je anderen vragen om hierop te reageren door te klikken op de link en dan kunnen zij ook direct via de omgeving een blok tekst plaatsten. Dit is leuk voor bijvoorbeeld vergaring van het laatste nieuws over een onderwerp of reviews over een product of dienst. Uiteraard is tegen een meerprijs ook een redactiefunctionaliteit mogelijk.